Ilka Csárda

3Az Ilka Csárda Panzió 1998-ban nyitott és azóta is folyamatosan üzemelő, széles körben ismert családi vállalkozás. Az étterem immár két évtizedes múlttal rendelkezik, és ez idáig vendégek sokaságának szerzett megszámlálhatatlan kellemes percet. Csárdánkat Budapesttől csupán 25 km választja el, a  Dunakanyar kapuja néven is ismert városban, Gödön található. Vendégeink autentikus környezetben találkozhatnak a magyar konyha halhatatlan remekeivel, újragondolt fogásokkal. A modernebb ízvilágot kedvelők ízelítőt kaphatnak Csabai Atilla mesterszakács munkáiból, miközben zavartalanul gyönyörködhetnek a természetben.

Kézműves remekekkel, korondi porcelánokkal díszített termeinkben ideális helyszínre lelhet egy kis romantikához, családi, vagy éppen üzleti találkozóhoz, keresztelőhöz, esküvőhöz. Három termünk és látványkonyhás teraszunk minden vendégünk igényét kielégíti. Az esküvőkre saját parkolóval, kertkapcsolattal rendelkező, tóparti rendezvényhelyszínt biztosítunk. Belső termünk boxos kialakítású, amely hetven főnek kínál férőhelyet. A barátságos, meleg hangulatot az egyedileg tervezett tölgyfa bútorok adják. Éttermi részünk továbbá rendelkezik egy teljesen elszeparált kis rendezvényteremmel, mely kiválóan alkalmas harminc fős rendezvények, üzleti tárgyalások és tréningek lebonyolítására.

További á’la carte termünk örökpanorámás, negyven fő befogadására alkalmas. Innét gyönyörű kilátás nyílik az étterem mögött fekvő tóra, hatalmas kertre, napozóteraszunkra és természetesen az Ilka patakra, amiről nevünket is kaptuk. A kertet övező fasorok túloldalán már a Duna folyik, melynek sejtelmes hangja igazán kellemes a nyári esték csöndjében. Engedje meg, hogy Önt és kedves családját, vendégül lássuk. Térjen be hozzánk!

Sok szeretettel várja Önt, jó egészséget kívánva,

Ilka Csárda Panzió

Csabai család

 

Fizetési lehetőségek

Készpénz

Átutalás

Partnereknek

Cafeteriák

OTP SZÉP kártya (szállás, étkezés, szabadidő)
K&H SZÉP kártya (szállás, étkezés, szabadidő)
MKB SZÉP kártya (szállás, étkezés, szabadidő)
Erzsébet – utalvány
Erzsébet – kártya

Bankkártyák

UnionPay
American express
Visa / Visa Electron
Maestro
Mastercard / Mastercard Electron

Képek

Ilka Csárda asztalfoglalás

2131 Göd Pest út 93/a
0627-336-303